Tjänster


Hos Hometastic förstår vi att varje hem är unikt och förtjänar personlig uppmärksamhet. Vi erbjuder en rad tjänster för att göra ditt hem vackert, funktionellt och välskött. Oavsett om du behöver hjälp med att montera nya möbler, renovera ett rum, städa upp eller underhålla ditt hem, har vi rätt tjänster för dig. Utforska våra tjänstkategorier för att se hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt hem.


Montering och Inredning

Från att montera nya möbler till att hänga upp konstverk, vi hjälper dig att göra ditt hem både funktionellt och personligt. Våra tjänster inkluderar:

  • Möbelmontering: Har du köpt nya möbler men känner dig överväldigad av monteringsinstruktionerna? Vi har stor erfarenhet av montering av möbler från alla stora återförsäljare, inklusive IKEA, Mio och Jysk. Låt oss ta hand om monteringen så att du kan njuta av dina nya möbler utan stress.
  • Uppsättning: Vi kan hjälpa dig att hänga upp allt från tavlor till TV-apparater. Vi säkerställer att dina objekt hängs upp säkert och korrekt, och vi tar hand om alla nödvändiga justeringar.
  • Reparation: Om du har möbler eller vitvaror som behöver repareras, kan vi hjälpa till. Vi kan fixa allt från en trasig stol till en läckande diskmaskin, vilket hjälper till att förlänga livslängden på dina saker och förbättra ditt hem.

Städning och underhåll

Håll ditt hem i toppskick med våra städ- och underhållstjänster. Vi erbjuder allt från grundlig städning till det regelbundna underhåll ditt hem behöver. Våra tjänster inkluderar:

  • Städ och fönsterputs: Ett rent hem är ett lyckligt hem. Vi erbjuder professionella städtjänster för alla typer av bostäder. Oavsett om du behöver en grundlig vårstädning eller regelbunden städning, kan vi hjälpa till. Vi erbjuder även fönsterputs för att låta ditt hem glänsa i solen.
  • Underhåll: Regelbundet underhåll kan hålla ditt hem i bästa skick. Vi kan hjälpa till med allt från att olja golv till att rengöra luftfilter. Vi kan även assistera med att byta ut gamla ljuskällor eller andra mindre reparationer runt hemmet.

Målning och tapetsering

Förvandla ditt hem med våra målning och tapetseringstjänster. Oavsett om du vill fräscha upp ett rum med ny färg eller förändra hela utseendet med ny tapet, vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Våra tjänster inkluderar:

  • Målning: Ett nytt lager färg kan göra underverk för ditt hem. Vi erbjuder målningstjänster för både interiör och exteriör, inklusive väggar, tak och fasader. Välj din färg och låt oss göra resten.
  • Tapetsering: Ändra utseendet på ditt rum med ny tapet. Vi har erfarenhet av att sätta upp alla typer av tapeter och kan hjälpa dig att förvandla ditt utrymme med ett nytt, fräscht utseende.

Övrigt

Om du har ett projekt eller en reparation som inte nämnts ovan, tveka inte att kontakta oss. Vi har bred erfarenhet och kan ofta hantera en mängd olika uppgifter. Oavsett vad ditt projekt innebär, är vi redo att hjälpa till.